Schuldvrij.jouwweb.nl

Extra inkomen

Extra inkomen om je schulden mee af te lossen.

Wil je sneller van je schulden af zijn, dan is het noodzakelijk om voor extra inkomen te zorgen. Met meer geld, kan je meer schulden aflossen. In deze tijd is het niet zo makkelijk om voor extra inkomen te zorgen, maar er zijn wel een paar manieren. Het kan zijn dat je niet zo'n zin hebt om meer te doen dan je normale baan. Maar onthoud dat het voor het goede doel is. Als je nou een periode even wat harder werkt, ben je dadelijk weer schuldvrij.

Fulltime werken

Om meer geld te verdienen, zal je meer moeten gaan werken. Wanneer jij of je partner parttime werkt, is het misschien een idee om eens te kijken of je fulltime kunt gaan werken. Werk je al fulltime dan is het misschien mogelijk om wat overuren te pakken.

 Bijbaantje

Door een bijbaantje te nemen kan je op een makkelijke manier extra geld bij verdienen. Voorbeelden van bijbaantjes zijn een krantenwijk of thuiswerk. Met een krantenwijk ben je vaak maar een uurtje per dag bezig, maar je verdient wel zo'n 150 euro per maand extra. Bekend thuiswerk waar je ook echt wat mee kan verdienen is bijvoorbeeld inpakwerk. Het is misschien saai, maar je kunt wel je eigen tijd indelen en zo toch wat extra's verdienen.

Geld verdienen met spelletjes spelen

Wanneer je goed bent in spelletjes, kun je ook proberen om hier een extra zakcentje mee te verdienen. Op verschillende sites kun je spelen voor geld. Houd er wel rekening mee dat het erg verslavend kan zijn, dus stel van tevoren een grens! Lees voor meer tips over het geld verdienen met spelletjes spelen het volgende artikel:

Geld verdienen met spelletjes spelen 

Eigen spullen verkopen

Misschien heb je thuis wel een zolder vol spullen staan waar je nooit meer wat mee doet. Je kan dit lekker laten staan, maar je kan ook denken: ik verkoop het. Wie weet brengt het nog wat op en heb je weer wat geld om je schulden mee af te lossen.

Geld verdienen op internet

Wanneer je op internet een beetje gaat rondsurfen, dan zal je zien dat er veel manieren worden aangeboden om geld te verdienen. Er worden je enorme bedragen beloofd, maar trap hier niet zo snel in. Wil je via internet wat geld verdienen, dan zal je er echt wel wat voor moeten doen. Het is wel een aanrader wanneer je goed bent met computers. Wanneer je een eigen website kan maken, kan je hier wat geld mee verdienen. Ook zie je op internet veel reclames om spullen te verkopen via internet. Dit klinkt misschien heel leuk, maar het kan in de praktijk tegenvallen. Het is namelijk wel de bedoeling dat je klanten kan binnen halen en dit valt vaak nog tegen. Een manier waarmee je wel gegarandeert wat geld kan verdienen zijn de zogehete spaarprogramma's. Je meldt je aan bij een programma en je krijgt dan iedere dag een aantal emails. Door deze te lezen krijg je een aantal cent. Reken er echter niet op dat je hier rijk van wordt, het is puur een makkelijk extraatje.

 Betaaldemails

Moneymiljonair

Niet gevonden wat je zocht?

Reactie plaatsen

Reacties

regales
5 jaar geleden

Hoi ik ben regales wil extra geld

James
7 jaar geleden

Eén van de beste manieren om voor extra inkomen te zorgen is werken. En als je al werkt, meer werken. En als je niet meer kan werken, dan dat je nu al werkt, beter op je uitgaven letten, zodat er minder geld uitgaat. Daarnaast is affiliate marketing en handelen via marktplaats ook uitermate geschikt voor het genereren van extra inkomen. Een voorbeeld van affiliate marketing is bijvoorbeeld PayPro, maar dan heb je meestal wel een goedlopend blog of website voor nodig, dat is weer een vak apart. Dus meer werken is gegarandeerd een extra inkomen.

Gerrit
8 jaar geleden

Misschien is dit ook iets voor jouw ?

Wil je ook leuk promotie werk doen vanuit je eigen huis met je eigen PC en op tijden wanneer jij dat wilt en wil je nu ook op een makkelijke manier extra geld verdienen ?

Promoot dan onze club bij iedereen die je kent familie,vrienden en bekenden.

Als iemand zich wil aanmelden dan hoef je maar te klikken op deze onderstaande link.

http://www.deconsumentenvoordeelclub.nl/component/option,com_rsform/Itemid,63/

Je vult dan de gegevens in van deze mensen.

Helemaal onderaan bij het veldje ( hoe of door wie bent u bij ons gekomen )

VUL JE JOUW EIGEN NAAM en E-MAILADRES IN

Je krijgt dan van elke nieuwe betalende member voor onze club maar liefst € 50,- euro

Dus promoot ook onze club en VERIEN OOK EXTRA GELD !!

www.deconsumentenvoordeelclub.nl

De club met de meeste voordelen en mogelijkheden voor slimme consumenten die wel over extra geld willen beschikken en die ook heel veel geled willen besparen.