Schuldvrij.jouwweb.nl

Budgetcoach

Budgetcoach

Wanneer je financiële problemen hebt kan een budgetcoach je helpen. Veel schulden ontstaan doordat mensen het financiële overzicht kwijt zijn. Iedere maand wordt er meer geld uitgegeven dan er binnen komt waardoor de schulden vaak nog hoger worden. Veel mensen weten niet waar het geld naar toe gaat of waar ze het aan uit geven. Wanneer je meer geld uitgeeft dan dat er binnen komt kan de schuld ook nooit worden ingelost. Het is dus van groot belang om je financiële overzicht op een rijtje te hebben. Op die manier kan je zien waar je geld naartoe gaat en kunnen er besparingen worden gemaakt zodat je per maand niet meer in de rode cijfers eindigt. Een budgetcoach gaat je hiermee helpen. 

Wat doet een budgetcoach?

Een budgetcoach gaat je helpen om naar manieren te zoeken om uit te schulden te komen en te blijven. Een budgetcoach kan de schuld niet oplossen, maar hij helpt je bij het maken van de juiste keuzes. Allereerst gaat de budgetcoach een overzicht maken van de in en uitgaven. De inkomsten zijn vaak makkelijk, maar veel mensen hebben veel verzekeringen en abonnementen lopen die ze eigenlijk niet noodzakelijk zijn. Ook wordt er vaak veel en makkelijk geld gepind. De budgetcoach gaat helpen om dit allemaal op een rijtje te zetten voor je. Pas als je weet waar het probleem ligt, kan er een oplossing worden gezocht. 

Nadat de budgetcoach een overzicht heeft gemaakt van de inkomsten en uitgaven, kan hij gaan zoeken naar een oplossing om uit te schulden te komen. Vaak is er een combinatie van beiden nodig om uit te schulden te komen. Namelijk zorgen voor meer inkomen en voor minder uitgaven. Om aan extra inkomen te komen zal de budgetcoach bijvoorbeeld adviezen geven. Werk zoeken of meer gaan werken is zeker in deze tijd moeilijk. Veel mensen hebben een extra steuntje nodig om toch werk te vinden. 

Veel mensen met schulden geven meer geld uit dan dat ze eigenlijk zouden moeten doen. Een budgetcoach kan helpen om de feiten eens te laten zien. Een budgetcoach zal adviezen geven hoe je geld kan besparen. Veel mensen kunnen bijvoorbeeld geld besparen op:

  • Verzekeringen
  • Abonnementen
  • Koopgedrag

Wat doet een budgetcoach nog meer

Vaak wordt de hulp van een budgetcoach pas ingeroepen als een gezin al schulden heeft. De meeste mensen hebben meerdere schuldeisers. Een budgetcoach maakt een overzicht van de schulden. Hij kijkt bij wie er een schuld is en hoe hoog en wat de rente en incasso kosten zijn. Door rekeningen niet te betalen lopen de schulden alleen maar op. Vaak worden de kosten extra hoog omdat er incasso kosten bij komen of een extra hoge rente. Een budgetcoach kan bemiddelen om betalingsregelingen te treffen. Op die manier lopen de kosten niet extra op. 

En dan

Een budgetcoach zal schriftelijk opstellen wat zijn conclusies zijn over je financiële plaatje. Hij maakt punten waarop je kan zien waarop je kan besparen. Verder is het van belang dat je je aan deze punten houdt, wil je uit de schulden komen. Je zal zelf stappen moeten ondernemen om bijvoorbeeld je extra kosten te schrappen, voor meer inkomen te zorgen en je koopgedrag aan banden te leggen. Ook maakt de budgetcoach een overzicht van je schulden. Op die manier weet je wat je bij wie moet aflossen en wat de looptijd er van is. 

Wanneer alle afspraken gemaakt zijn blijft de budgetcoach contact houden. Hij zal in de gaten houden of het goed gaat met de inkomsten en uitgaven en of de afspraken met de schuldeisers worden nagekomen. Wanneer blijkt dat iemand zijn financiën weer zelfstandig kan, zal de budgetcoach zich langzaam terug trekken.

Reactie plaatsen

Reacties

JAMES POTTER
4 maanden geleden

Hallo,

We verstrekken leningen aan delen van de wereld. Wij bieden alle soorten en
soorten leningen / financiering met een comfortabel terugbetalingsplan, onze leningrente
tarieven is 3% per annulering met een verhandelbare duur, ongeacht
locatie of kredietstatus, om vandaag nog een lening te krijgen, neem contact op met de bedrijfs e-mail:
potterscredit@yahoo.com: https://potterscredit.wixsite.com/potterscredit

Bedankt.
MR.JAMES

JAMES POTTER
4 maanden geleden

HEB JE EEN LENING NODIG? INDIEN JA E-mail: potterscredit@yahoo.com: VOOR UW LENING VANDAAG ZIJN WIJ TOT UW DIENST.
Deze dienst biedt financiële steun aan individuen,zakenlieden en vrouwen in het bedrijfsleven.
Als u geïnteresseerd bent, neem dan nu via e-mail contact met ons op:
potterscredit@yahoo.com: wij staan voor u klaar : https://potterscredit.wixsite.com/potterscredit

Sokoto
7 maanden geleden

Mijn naam is Sokoto Ik kom uit Spanje Ik kwam op de site om te verwijzen naar hoe ik een lening van € 50.000 kreeg van een bedrijf met de naam Stella Rene, een leningkantoor dat hier het beste en beste kredietverleningsbedrijf is in mijn land en dat ik ook wil gebruiken deze mogelijkheid om iedereen die in een financiële crisis verkeert op de hoogte te stellen dat Stella Rene een echt en legitiem leenbedrijf is en vandaag zijn ik en mijn vrouw heel blij omdat onze problemen zijn opgelost en een zeer grote dank aan haar en hier is het contactadres aan Stella Rene lening onderneming e-mail hieronder (mrsstellareneloanfirm1@gmail.com) Neem nu contact op met het bedrijf voor uw veilige en veilige lening om een bedrijf te starten of een schuld te betalen of welk probleem dan ook dat u zou kunnen tegenkomen en het gegarandeerd 100% zeker voor uw veilige en beveiligde lening vandaag van haar.

Sokoto

Middeldorp Financiele Zorg op maat
4 jaar geleden

Ziet u door de bomen het bos niet meer. Chaos in de administratie geeft chaos in uw hoofd ! Wij kunnen u helpen. Surf naar de website www.mfzorg.nl en zie wat wij voor u kunnen betekenen.

angelique van baal
5 jaar geleden

hallo
ik ben op zoek naar hulp voor iemand. Man van 52, vaste baan redelijk inkomen maar met een behoorlijke hoge schuld die nu zo drukt op zijn leven dat hij er een eind aan wilt maken. Ik wil graag samen met hem hulp om meer inzicht te krijgen in zijn finanvieen maar kan dat niet zelf. Kunt u mij en hem helpen??? AUB!!! groet angelique van baal

Jolanda Klarenbeek
6 jaar geleden

Beste Ria, en andere

Vanwege de hoge tarieven van veel budgetcoachen ben ik momenteel van start gegaan met een online budgetcoachplan. Ook ik ben gecertificeerd als budgetcoach. Mijn doel met mijn website en mijn diensten is om de mensen te kunnen helpen die het financieel erg moeilijk hebben, ik hanteer zeer lage tarieven. Bij mij gaat alles telefonisch en via de post/mail.
U kunt kunt altijd kosteloos mailen voor vragen.
www.budgetcoachklarenbeek.nl

Ria Roskam
6 jaar geleden

Hallo Budgetcoach

Ik heb dringend uw hulp nodig bij het op de rit krijgen van mijn schulden.Ik ben het overzicht kwijt omdat dit al enkele jaren duurt.
Ik wil altijd alles zelf oplossen maar weet t even niet meer.
Het beheerst mn leven en voel me met de dag moedelozer.
Ook weet niemand hier van,alleen mn 2 kinderen een beetje.
Ik wil gewoon een keer wakker worden zonder direct zorgen te maken over geld,deurwaarders,incasso bureaus,naderende beslagleggingen etc.
Graag hoor ik snel van u.
Met vriendelijke Groet Ria Roskam

Christina Beelen
7 jaar geleden

Als gecertificeerd budgetcoach kom ik bij de mensen thuis om hen te begeleiden met financiële problemen. Mijn doel is om de financiële redzaamheid van de persoon terug te krijgen/ te bevorderen waarbij de regie en verantwoordelijkheid in eigen hand blijft. De duur van het traject hangt af van de hulpvraag en wordt besproken in het gratis kennismakingsgesprek.
Groetjes Christina en bel me gerust voor info op 06-
10657254 of mail info@balansera.nl. Website
www.balansera.nl

karin
8 jaar geleden

Willem,
ik kom voor het eerst op deze site en zag je oproep.
Ik vroeg me af of je al bij de gemeente hebt aangeklopt, hun hebben veel middelen om te helpen.
Groetjes Karin

willem
8 jaar geleden

goede avond

ik heb een heel groot probleem kwa schulden wij weten niet hoe wij er nog uit komen heb een hoop instanties bij ons maar ze weten allemaal geen raad maar aanstaande vrijdag moet wel de huur schuld betaald worden wie kan dat voor ons tegen gaan ik weet het echt helemaal niet meer de kriedietbank kan ons ook niet helpen omdat onze inkomen te laag blijk te zijn hoe krijg ik oorde opzake voor vrijdag met de huur
aanvullende uitkering krijgen wij ook niet wat kunnen we nu nog doen
alsjebliefd help ons

groetjes willem 0630283552pas na 16;00 uur

Thea
8 jaar geleden

Als iemand diep in de schulden zit hoe kan je dan 50/60 euro per uur vragen, dat kunnen zulke mensen toch niet betalen? kunnen ze de kosten voor een budgetcoach ook declareren! Voor datzelfde geld kunnen ze zich weer een week onderhouden. Ik vind de uurtarieven veel te hoog voor mensen die financieel al aan lager wal zitten.

Silvia Bloemsma
9 jaar geleden

Als gecertificeerd budgetcoach met daarnaast een ruime ervaring en achtergrond in de financiële dienstverlening, begeleid ik mensen met financiële problemen. Ik bezoek de mensen thuis. Het eerste bezoek is gratis binnen 1 week. Afhankelijk van de hulpvraag vindt er begeleiding plaats, dit kan kortdurend zijn ca 6 uur of een langere periode bestrijken. De basis is respect en wederzijds vertrouwen. Het doel is altijd dat u zelf weer uw financiën kan regelen voor de toekomst.
Voor meer informatie zie de website www.bloemsmabudgetcoaching.nl of neem telefonisch contact op 06-17758890.

Petra Dielemans
9 jaar geleden

Ik ben budgetcoach voor particulieren en werkgevers en werk in Brabant, maar indien nodig in heel Nederland. Wat ons werk inhoud staat hierboven al uitgebreid beschreven. Het spreekt voor zich dat u binnen 1 week een afspraak kan krijgen. Tenslotte heeft u een dringende hulpvraag.
U krijgt gratis een telefonische intake en dan kunnen we in overleg een traject bespreken.
Voor meer info: 040-7878283
fax: 040-7878285
www.budgetoporde.nl

Daniëlle Knapen
9 jaar geleden

Beste Mieke,
Bij ZuidBudgetcoaching komt de budgetcoach binnen een week bij jou thuis om inkomsten - uitgaven - schulden - afloscapaciteit in kaart te brengen en de thuisadministratie op orde te brengen. In de week daaropvolgend komt de budgetcoach weer bij je thuis met het uitgewerkte overzicht en advies.
Het uurtarief is 50 euro exclusief btw per uur. Bovenstaande omvat meestal 5 uur. Verdere begeleiding gaat in onderling overleg.
De intake is telefonisch, gratis en vrijblijvend: We kijken dan of je verwachtingen van de budgetcoach waar gemaakt kunnen worden.
Voor meer informatie: Daniëlle Knapen 06-23605424

Pascale
9 jaar geleden

Ik ben budgetcoach/budgetbegeleider. Ik merk dat het fijn is voor clienten als er iemand met je meekijkt als de thuisadministratie niet (meer) in orde is, als er schulden zijn, betalinsachterstanden, als de partner die altijd de financien deed wegvalt of als je door omstandigheden simpelweg de moed niet meer kan opbrengen om je post open te maken...
De prijs van een budgetcoach/budgetbegeleider zijn zeer uiteenlopend. Je kunt niet perse zeggen dat een eerste gesprek gratis moet zijn. Want soms volstaat namelijk één gesprek. Soms is dat gewoon genoeg om mensen weer even "fris" naar hun situatie te laten kijken. Vrijblijvend is het natuurlijk altijd. Want de client is en blijft verantwoordelijk voor zijn eigen administratie en blijft zijn eigen keuzes maken. De coach kan hem/haar daarin alleen begeleiden en waar mogelijk sturen...
06-20116200

Dominic
9 jaar geleden

De kosten en wachttijden zijn eigenlijk per budgetcoach verschillend. Sommige budgetcoaches rekenen een uurtarief, anderen rekenen een bedrag per zaak. Bij een uurtarief moet worden gedacht aan rond de 50 euro per uur, maar dit is ook verschillend per budgetcoach. Er zijn ook budgetcoaches die kijken welk bedrag je per jaar kan besparen om daarvan een percentage op te eisen. De wachttijd is puur afhankelijk van hoe druk het is, maar over het algemeen zijn de wachttijden bij een budgetcoach niet zo lang.

Ik zou aanraden om sowieso een budgetcoach te zoeken die het eerste gesprek gratis en vrijblijvend aanbiedt, zo kan je kijken of het je bevalt.

mieke
9 jaar geleden

wat zijn de kosten van het geholpen worden door een (betrouwbare)budgetcoach en zijn er wachttijden??
MvG mieke

Daniëlle Knapen
9 jaar geleden

www.budgetcoachzuid.nl